05 nov. 2018

Praktisk bjørn indtager Danmark i ny version

Fiats rummelige minibil, Panda, er klar til at indtage de danske veje i en ny version. Dyret hedder Panda City Cross, og er en velvoksen og letkørt bil med høj siddehøjde og masser af sikkerhedsudstyr i et kækt SUV design. Den nye Pandabjørn kan nu opleves hos landets Fiat forhandlere.

Praktisk bjørn indtager Danmark i ny version

Fiats rummelige minibil, Panda, er klar til at indtage de danske veje i en ny version. Dyret hedder Panda City Cross, og er en velvoksen og letkørt bil med høj siddehøjde og masser af sikkerhedsudstyr i et kækt SUV design. Den nye Pandabjørn kan nu opleves hos landets Fiat forhandlere.

I over 14 år har Fiat Panda toppet salgsstatistikkerne over de mest solgte biler i miniklassen på europæisk plan. Nu gør den danske Fiat importør sig klar til at få fat i flere danske bilkøbere, og det sker med en ny udgave af den kompakte italienske charmetrold og en generel opdatering af Panda modelprogrammet.

Den nye Panda version hedder City Cross, og som navnet antyder, er der tale om en gennemtænkt SUV version af den kendte bybil, som byder på masser af plads trods sin kompakte størrelse. Kombinationen af en højere opsat undervogn, stor rummelighed, godt udsyn takket være store ruder samt et i øvrigt kompakt og rationelt design gør bilen let at parkere. Kort sagt: perfekt til hverdagsbrug med et særdeles godt udsyn over trafikken.

Seks airbags og nødbremse som standard
Panda er en bil, som er fremstillet for at blive brugt, den har fem døre, plads til fem personer samt et af klassens største bagagerum på 225 liter. Det betyder, at der er rigeligt med plads til indkøb, bagage, børn og voksne. På sikkerhedsfronten er alle Fiat Panda nu opgraderet med 6 airbags og City Brake nødbremse, som kan bremse bilen, hvis føreren er uopmærksom et øjeblik.

Standardudstyret i City Cross er omfattende og byder blandt andet på klimaanlæg, servostyring med City-funktion for ekstra servohjælp ved parkering, parkeringssensor bag, Uconnect radio med Bluetooth, smart-holder til mobilen, el-spejle med varme og et lækkert læderrat. Udvendigt er Panda City Cross helt sin egen og udrustet til det hårde byliv med brede sidelister, tagrælinger, integrererede tågeforlygter og unikke kofangere med LED kørelys.

Velkørende bybil med skarpt design
Fiat Panda leveres fortsat i den velkendte klassiske udgave. Den almindelige Fiat Panda hedder i dag Fiat Panda Lounge og er ligeledes kendetegnet af et meget højt udstyrsniveau med blandt andet: 5 døre, klimaanlæg, parkeringssensor og selvfølgelig 6 airbags og nødbremse.

Under motorhjelmen i begge versioner ligger den velkendte og robuste 4 cylindrede 1.2 liter motor med 69 hk og Start&Stop system. En motor som er kendt for sit lave brændstofforbrug og meget lave vedligeholdelsesomkostninger.

Fiat Panda fås fra 119.990 kr. i Lounge versionen, mens den frække City Cross koster 144.990 kr. Fiat Panda City Cross kan ligeledes privatleases. Det nye Fiat Panda program kan nu opleves hos landets Fiat forhandlere.

___________________________________________________________________________________


Download flere pressebilleder i høj opløsning her:

http://www.fiatpress.com/gallery/detail/1652


For yderligere information kontakt venligst:
Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 2070 6487