11 juni 2018

Ny specialudgave af Fiat 500 lanceres i begrænset antal

Traditionen tro kan den italienske bilkoncern nu præsentere en særproduktion af den charmerende Fiat 500 i stærkt begrænset antal. På denne nye limited edition udgave er detaljerne udført til perfektion. Detaljer der stolt fører arven videre fra den originale Fiat 500. Kun 25 eksemplarer af denne ikoniske livstilsbil i cabriolet-udgaven kommer nu til Danmark.

Inden længe skal danskerne gøre sig klar til endnu en italiensk charmør på landevejen og i bybilledet. Collezione er navnet på den nyeste version af det italienske ikon Fiat 500 i cabriolet-modellen. Specialversioner af den populære livsstilsbil er en fast tradition hos Fiat, og denne gang er det kun 25 købere i Danmark, som kan blive de heldige ejere af et unikt eksemplar.

Limited edition versionen Collezione skriver sig ind i historien af italienske skønheder. Collezione har som standard en unik tofarvet lakering med et flot interiør, der matcher de udvendige farver. Alle 25 Fiat 500 Collezione er i den meget elegante farvekombination Lunar Blu/ Bianco Gelato med grå kaleche. For at fuldende det enestående look kommer Fiat 500 Collezione med en special blank effekt på de 16" alufælge, som er inspireret af den klassiske Fiat 500, der første gang trillede ud fra fabrikken i Torino i sommeren 1957.

Collezione kan oversættes til kollektion på dansk, og det er en moderne genfortolkning, som fremhæver de fine italienske linjer i en endnu mere elegant udgave. Bilen er en 500C, der som standard er udstyret med en elektrisk betjent kaleche med et avanceret foldesystem, der kan køres tilbage i forskellige niveauer. Kalechen kan fungere som soltag ved kun at være kørt lidt tilbage, ligesom den kan køres helt tilbage, så man opnår fornemmelsen af en rigtig cabriolet med frit udsyn til himlen.

Specialversionen har udstyrsniveauet "Lounge", og det er den største udstyrspakke i Fiat universet. Udstyret omfatter blandt andet designdetaljer som kromliste på motorhjelm og kofanger, fartpilot, 7" Uconnect HD-touchskærm, Apple CarPlayTM, tågeforlygter, specialindtræk og meget andet. Derudover pryder et fint "Collezione" logo bagklappen.

Den italienske følelse er som altid gennemført hos Fiat. Det stilfulde ydre og elegante indre krydres med italiensk temperament fra den 80 hestes TwinAir turbomotor, som sikrer maksimal køreglæde.

Fiat 500 Collezione bliver føjet til den store familie af succesfulde og charmerende Fiat 500 specialversioner, som Fiat har lanceret i løbet af årene. I Danmark kører flere forskellige modeller rundt på vejene blandt andet Fiat 500 Anniversario, Fiat 500 by Gucci, Fiat 500 Pink og Fiat 500 by Diesel.

Fiat 500 Collezione koster 179.990 kr. inklusive speciallakeringen og leveringsomkostninger.

____________________________________________________________________________

Vigtigste standardudstyr:

• Specielle 16" alufælge
• Tofarvet-lakering - Lunar Blu / Bianco Gelato med grå kaleche
• 7" Uconnect HD-touchskærm
• Apple CarPlayTM
• Kromspejle
• Kromliste på hjelm og kofanger
• Tågeforlygter
• Særligt "Collezione" logo på bagklap
• Særligt indtræk
• Klimaanlæg
• Fartpilot
• Måtter
• Splitbagsæde

Download flere pressebilleder i høj opløsning her:
http://www.fiatpress.com/gallery/detail/1522&pag=2


For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
E-mail: steffen.holm@fcagroup.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg