17 dec. 2015

Fiat Tipo vinder prestigefyldt branchepris – Autobest 2016

Den nye Fiat Tipo er blevet tildelt Autobests mest eftertragtede pris “Autobest 2016”. Hos det internationale jurypanel, der repræsenterer 26 europæiske lande, var der ingen tvivl. Fiat Tipo er det bedste køb til prisen og sluttede derfor foran de fire andre finalister. Fiat er det eneste mærke, der har vundet den vigtige pris hele tre gange.

Fiat Tipo vinder prestigefyldt branchepris – Autobest 2016

Den nye Fiat Tipo er blevet tildelt Autobests mest eftertragtede pris "Autobest 2016". Hos det internationale jurypanel, der repræsenterer 26 europæiske lande, var der ingen tvivl. Fiat Tipo er det bedste køb til prisen og sluttede derfor foran de fire andre finalister. Fiat er det eneste mærke, der har vundet den vigtige pris hele tre gange.

Fiat Tipo er en fremragende bil med alle de egenskaber, som den største gruppe af europæiske bilkunder søger. Sådan lyder vurderingen fra den internationale jury, bestående af 26 motorjournalister fra lige så mange europæiske lande, der alle har bedømt den nye Fiat Tipo. Med i alt 1492 point overhalede Fiat Tipo de fire andre finalister: Opel Astra, Hyundai Tucson, Honda CRV og Mazda CX-3.

Bilen er blevet vurderet på 13 forskellige parametre, herunder design, komfort, køreegenskaber og omkostninger. For at vinde prisen skal bilen kort sagt være det bedste køb for de fleste europæiske kunder. Prisen slår dermed fast, at Fiat Tipo er en funktionel bil, der maksimerer værdien for pengene. Det er en vurdering, man sætter pris på hos Fiat, for netop "værdi for pengene" er centralt i markedsstrategien for den funktionelle del af Fiat modelprogrammet.

I ægte Fiat-stil er den nye Tipo udstyret med masser af smarte løsninger, og stor rummelighed både i kabine og bagagerum - der gør livet mere bekvemt for både fører og passagerer - og italiensk design både ude og inde gør bilen unik i sit segment. Ligeledes sikrer affjedringen meget præcis kørsel og godt vejgreb.

Autobest-priserne er blevet uddelt siden 2001, hvor den uafhængige Autobest-organisation blev etableret. Fiat er det eneste mærke, der har vundet prisen hele tre gange. Først med Panda (2003), derefter med med Linea (2008) og nu med Tipo (2016).

Fakta om den nye Fiat Tipo:
Længde: 4,54 meter
Bredde: 1,79 meter
Højde: 1,49 meter
Akselafstand: 2,64 meter
Stor bagagerumsvolumen: 520 liter

Billeder kan downloades her: http://www.fiatpress.com/gallery/detail/1535

___________________________________________________________________________________

For yderligere information kontakt venligst:
Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
Mail: steffen.holm@fcagroup.com