24 feb. 2015

Fiat på Geneve International Motor Show 2015

Fiat har valgt Genève for at give den internationale presse med den eksklusive forsmag på sin seneste 500X, 500, Panda og Doblò modeller. Disse præsenteres ved siden af 500L og Freemont modeller, der repræsenterer en af de bredeste og mest forskelligartede områder i bilindustrien.

Fiat på Geneve International Motor Show 2015
  • Fiat 500X udstyret med de innovative automatiske og sekventielle dobbelt kobling transmission debut på denne prestigefyldte begivenhed i Schweiz. Kombineret med Euro 6 1.4 MultiAir II 140 HK motor og firehjulstræk, vil den nye version være tilgængelig i de næste par måneder.
  • Premieren på Fiat 500 Vintage '57, en hyldest til ikonet vist i Torino den 4. juli 1957. Dens vintage look minder nogle særlige aspekter af denne historiske bil, såsom vintage pastel blå bemaling - nu kombineret med den hvide tag og spoiler - og polstring i tobak Frau læder.
  • Premieren på Fiat Panda K-Way®, den nye særlige farvede og funktionel serie, der er resultatet af et samarbejde med den øverste mærke af casual og moderigtigt regntæt tøj.

Fiat har valgt Genève for at give den internationale presse med den eksklusive forsmag på sin seneste 500X, 500, Panda og Doblò modeller. Disse præsenteres ved siden af 500L og Freemont modeller, der repræsenterer en af de bredeste og mest forskelligartede områder i bilindustrien.

Fiat 500X
Den ubestridte stjerne i udstillingsområdet er Fiat 500X, den nye Fiat crossover, der udforsker den helt ny dimension af 500 mærke hvor stil, stof og fremstillet i Italien definerer dette komfortable, højtydende bil, der altid er forbundet med verden: dette er X side af skønhed, det er sjælen i Fiat 500X.

Kun et par uger siden var der en eksklusiv live-optræden fra Dynamo, der markerede afslutningen på den ekstraordinære "The Power of X" tour, som i 80 dage bragte 500X på de vigtigste pladser i 74 europæiske byer og til 602 eksklusive premierer i Fiat forhandlere.

Offentligheden kan beundre de to versioner af Lounge-modellen, jo mere hovedstadsområdet side af Fiat crossover. De projektører er også på den nye version er udstyret med en innovativ automatisk og sekventiel 6-gear dobbelt kobling transmission, der sikrer en perfekt balance mellem kørekomfort og en sporty fornemmelse samtidig sikre hurtige gearskift og høj effektivitet.

Fås i kombination med 1,4 MultiAir II 140 HK motor med forhjulstræk, denne innovative enhed består af to parallelle transmissioner, der gør det muligt at skifte gear med forbløffende hastighed, ved at frigive en kobling samtidig påbegynde den anden på samme tid.

Den anden 500X Lounge er udstyret med 1.6 Multijet II 120 HK motor og pasform med nogle Mopar tilbehør, mærket af reference for tjenester, kundepleje, originale reservedele og tilbehør til FCA mærker. De eksklusive 18 '' alu fælge er præsenteret sammen med "Chrome Xtra pakke", som omfatter elegante krom elementer som dør lister, tågelygte rammer og sidespejle covers. Cargo Organizer runder udstyret, øger alsidigheden af støvlen. Dette er en lille, men signifikant eksempel på bred samling af Mopar tilbehør skabt specielt til den nye Fiat crossover for at gøre det endnu mere markant.

Der er også plads til 500X-versioner, der er målrettet mere mod fritid: to toppen af rækken Kors Plus modeller er udstillet, er udstyret med en kraftfuld 2,0 Multijet II 140 HK motor kombineret med den innovative 9 gear automatisk motor og firehjulstræk . Den første har en Giallo Amalfi metallisk bemaling, mens det andet viser den eksklusive tre-lags Rosso Amore metallak.
Fiat 500
Fiat 500 Vintage '57, der ærer Produceret i Italien ikonet for 1957 debuterer i Genève med sin moderne fortolkning af visse stiltræk, der gjorde det berømt i 60'erne og 70'erne. Det udvendige er kendetegnet ved pastel blå krop kombineret med det hvide i taget, spoiler, antenne, spejlbeklædning samt de 16 "hvide chrome vintage alu fælge, der husker fælgene anvendes på den historiske 500.

Den retro udseende Fiat 500 Vintage '57 kan også findes inde med den hvide instrumentbræt og elegant indtræk i tobak Frau læder med "halv-moon 'indsatser (stilistiske træk ved modellen) i elfenben læder med tobak farvede" 500 "broderi. Dens vintage look understreges også af de historiske Fiat Logoerne placeret både udenfor og på rattet.

Dens brede vifte af standardudstyr omfatter en manuel klimaanlæg, Blue & Me-system, CD + MP3-radio, ABS med EBD, 7 airbags, Start & Stop system, ESP komplet med ASR / MSR, HBA og Hill Holder. Fås til salg starter i marts, vil den nye "1957 Edition" særlige serier til rådighed med 1,2 69 HP, 0,9 Twin Air 65 HP, 0,9 Twin Air 85 HP og 0,9 Twin Air 105 HP benzinmotorer samt 1,3 Multijet 95 HP dieselmotor. Afhængigt af markederne, vil der være forskelle i udstyr, både standard og valgfri, for at opfylde de specifikke krav i de enkelte lande.

Ud over denne specielle vintage udgave, er der også en 500C "S" model, der har en eksklusiv Blu Italia krop med 16 "alu fælge og er gjort endnu mere eksklusiv grund af sin karakteristiske elementer som de sideskørter, hækspoiler og sporty kofangere.
Det samme "aggressive" look er fundet inde, hvilket fremgår af den omsluttende og sporty sæder med sort 3D skud stof med blå skær, instrumentbrættet strimmel i satineret grå og læderindtræk med røde syninger på rattet og gearskifte dækning. "S" model afsluttes med Blue & Me-system, rat med radio kontrol, automatisk klimaanlæg, bag tonede ruder, Xenon forlygter, parkeringssensorer og tågelygter.

Den viste bil er udstyret med den revolutionerende to-cylindrede 0,9 Twin Air 105 HK motor, kombineret med en 6 gear manuel gearkasse, hvilket sikrer fremragende præstation: en tophastighed på 188 km / t med acceleration fra 0 til 100 km / t på blot 10 sekunder. Den opnår alt dette og samtidig være på toppen af sin kategori for brændstofforbrug og CO2: resultaterne for den kombinerede cyklus er henholdsvis 4,2 liter / 100 km og 99 g / km.


Fiat 500L
Udstillingen af de 500 familien udfyldes af den model, der kombinerer den ikoniske karakter af de 500 stil med funktionaliteten af Made in design Fiat. Denne særlige alkymi har resulteret i 'City Lounge Fiat ", en ny tilgang til en bybil, der er en følelsesmæssig omformulering af den kompakte bil kategori for den moderne familie.

Smukke udenfor og rummelig indeni, 500L har plads til alle de små glæder og store følelser i livet: børn, venner, rejser, musik og fællesskab. Kort sagt, det er den ideelle bil, hvor den moderne familie lever og vokser op, ligesom 500L selv er det første eksempel på de "500 familie" voksede op, en optakt til fremtidige udvikling.

I Geneve, kan offentligheden beundre en elegant lounge version med en metallisk grå bemaling og udstyret med den geniale 1,4 16v T-Jet med 120 HP, som repræsenterer den ideelle løsning for dem, der er på udkig efter et køretøj, der er let at håndtere i bytrafik , holder driftsomkostningerne nede: i virkeligheden, der er udstyret på denne måde Fiat 500L når en tophastighed på 189 km / t og accelererer fra 0 til 100 i 10,2 sekunder.

Der er også en 500L Trekking 1.6 Multijet 120 HP på standen. Denne model har to perfekt integrerede ånder, cross-over på daglig basis: en storby side for at nyde byen uden en pleje i stil, og en mere selvsikker side, som er ideel til weekenden med familie og venner. Den udstillede bil præsenterer den nye Turchese Pantelleria bemaling og er udstyret med nogle Mopar tilbehør, der fremhæver denne dobbelte ånd, såsom den nyttige beskyttende bakke i bagagerummet, hvis jakke krog bag nakkestøtterne, en duft dispenser og en særlig bundremmen. Særlig opmærksomhed er også betalt til design, med satineret forkromet støbning på motorhjelmen og ventilhætter med Fiat-logo.

Fiat Panda
Besøgende på Geneve Car Show kan have en avanceret visning af nye særlige Panda K-Way® serie skabt ud af samarbejdet mellem Fiat og den øverste mærke af casual og moderigtigt regntæt tøj, disse to mærker er verdensberømt for deres klassiske, moderne , teknologiske, funktionelle, farverige og intelligente produkter.

Panda K-Way® under tegnet af tilpasning frihed taget til max, tilbyder 20 mulige udvendige kombinationer ved at blande og matche maling farve og de eksterne elementer (spejl caps og hjulkapsler) .Distinguished af dens titanium-farvede detaljer: front logo bar , langsgående stænger, spejlbeklædning og side støbning, både med K-Way® klistermærker samt hjulkapsler med hjulkapsler, der omfatter K-Way® logo. Spejlene og hjulkapsler fås i fire farver (gul, orange, blå og titan) og kroppen fås i seks farver, blå, hvid, sort, rød, gul og orange.

Inside, du straks mærke til de blå / grå tonale øko-læder sæder med K-Way® logo synligt på forsædet, og den blå instrumentbræt og sølv ultrashine instrumentpanelet. K-vejs-logoet vises også på mærkevarer sikkerhedsseler og på de blå flerlags PVC måtter. Sidst men ikke mindst, forsæderne har to lommer på ryglænet udstyret med "VISIBAG®", den høje synlighed vest - pocket sikkerhedsanordning skabt ad hoc for Fiat med sin partner K-Way.

Solgt startende fra slutningen af april, vil Panda K-Way ankommer i Fiat showrooms i Italien i maj og progressivt på alle europæiske markeder. I Geneve, det viste køretøj har en fængslende blå bemaling med orange detaljer og er udstyret med den geniale 0,9 Twin Air 85 HK motor.

Endelig vil samarbejdet mellem Fiat og K-Way® fortsætte med en specielt licenseret sortiment af tilbehør og merchandise. Et udvalg af prototyper af disse eksklusive produkter vil blive fremvist for besøgende at beundre i Genève.

Ud over Panda K-Way, er der også korset version er toppen af rækken på grund af sin unikke stil, der erobrer elskere af eventyr og liv udendørs. For dem, vedtager Panda Cross et permanent "moment on demand" firehjulstræk system, der bruger to forskellige differentialer og en elektronisk styret kobling samt Terrain Afbryder, der gør det muligt at vælge den firehjulstræk tilstand baseret på kørselsforhold, vælge mellem tre muligheder (Auto, Lås og Hill Descent). Køretøjet udstillet på Geneve er kendetegnet ved en rød krop og er udstyret med den geniale 1.3 Multijet II 80 HP turbodiesel motor.

Fiat standen
Inspireret af "X" i den nye Fiat crossover, standen i Genève bifalder offentligheden med elegance og italiensk smag. Centret montrer nogle eksempler på 500X, omgivet af andre køretøjer - 500, Panda, Doblo, 500L og Freemont - næsten som en symbolsk omfavnelse af den nyeste ankomst til Fiat-familien.
Der er også en dedikeret plads, hvor nogle K-vejs brand beklædningsgenstande kan beundres sammen med den nye merchandising kollektion skabt af Mopar til den nye Fiat 500X.
Endelig ved at distribuere information og vise nogle dedikerede materiale på standen, kan offentligheden lære mere om produkter fra FCA Bank, et finansieringsselskab med speciale inden for bilindustrien. Selskabet opererer i de største europæiske markeder og i Schweiz med FCA Capital Suisse SA, med en enkelt mission: at støtte bilindustrien salg for alle FCA mærker ved at tilbyde innovative finansielle produkter komplet med tillægstjenester dedikeret til forhandlernet, private kunder og virksomheder.

Fiat 500 Vintage '57 forhåndsvisning
Fiat 500 Vintage '57, der ærer ikonet fra 1957 er på udstilling i Geneve med sin moderne fortolkning af visse stiltræk, der gjorde det berømt i 60'erne og 70'erne. Fra og med farven på pastel blå krop, der kombinerer perfekt med det hvide i taget, spoiler, antenne, spejlbeklædning samt de 16 "hvide chrome vintage alu fælge, der husker fælgene anvendes på den historiske 500.

Ligesom det ydre, også det indre af Fiat 500 Vintage '57 er resultatet af en moderne nyfortolkning af visse særlige aspekter af den historiske 500 hvilket fremgår af anvendelsen af hvid og den elegante to-tone (vintage effekt) indtræk i tobak Frau læder med "halv-moon 'indsatser (stilistiske træk ved modellen) i elfenben læder med tobak farvede" 500 "broderi. Dens vintage look understreges også af de historiske Fiat Logoerne placeret både udenfor og på rattet.

Selvfølgelig ud over sin retro-look, Fiat 500 Vintage '57 tilbyder den bedste teknologi, sikkerhed og komfort til rådighed i dag ombord. Det fremgår af den manuelle klimaanlæg, Blue & Me-system, CD + MP3-radio, ABS med EBD, 7 airbags, Start & Stop system, ESP komplet med ASR / MSR, HBA og Hill Holder. Afhængigt af markederne, vil der være forskelle i udstyr, både standard og valgfri, for at opfylde de specifikke krav i de enkelte lande.

Derfor med Vintage '57 særlige serier, fortsætter 500-modellen for at være i rampelyset, bekræfter sin position som et ikon for Produceret i Italien, både i går og i dag, i stand til at tilfredsstille alle, der ønsker at have det sjovt og gå overalt bag rattet i bil rig på historie, følelser og charme.

Hvad mere er, nogle af de objekter, der stammer fra kreativitet italienske industri efter krigen, såsom 500 eller Vespa, kan ikke blot bedømmes ud fra deres udseende, heller ikke de kun udgør en god teknisk præstation den form, der tjener en funktion. De er i stedet stærke alchemies, med en revolutionerende design og koncept, der redefinerer fælles referencepunkter og sammenligning med henblik på at slå rod for evigt i vores kollektive hukommelse. Når dette sker, er vigtige mesterværker skabt i industriens historie. Fiat 500 er en af dem, en historie oplevet to gange.

Den første er historien om et stort antal bilejere, kærester og entusiaster, der fremmes billedet af en god, pålidelig og økonomisk bil, men endnu mere, som ophøjet, at det er et udtryk for en del af deres eget liv, hvilket fremkalder en munter og ubekymrede attitude. De 500 er forbundet med minder, gode venner, din første kærlighed, det fremkalder billeder af en positiv fortid, på en eller anden måde, mange mennesker ønsker at genopdage. Faktisk ankomsten af 500 af Dante Giacosa, den 4. juli 1957 lukkede en cyklus af genfødsel efter ødelæggelsen af krigen, der sluttede en periode med gennemgribende renovering af Fiat rækkevidde og derved starte en cyklus af succeser i det næste årti , som var en periode, der kan betragtes som en af de mest blændende i de hundrede år lange historie af brandet.

Parallellen med den nye 500 er indlysende, som i 2007, takket være sine stilistiske og teknologiske styrke, repræsenteret starten på en ny æra for Fiat-mærket. Det er herfra, at historien genstarter. Det ville være for enkelt at "begrænse" fænomener i den nye 500 inden for rammerne af en enkel, nostalgisk udøvelse af re-fortolkning. Fiats mål var ikke at designe en bil, der "ligner" en 500, men at "er" igen den 500. Faktisk model 2007 viser den oprindelige idé om form og funktion til at fremkalde, som er korrekt i denne type case, alle de følelser, erindringer, værdier, der gør alle de "ikoniske" objekter evig, hæve dem op ud over den begrænsende dimension af en kategori. Et nærmere kig skal frem for alt påpege de nyskabelser, at denne model har indført for første gang på dette produkt niveau: den første bil i sit segment, der opnås 5 EuroNCAP-stjerner, den første til at foreslå en så stor udvalg af køretøjer, den første til at tilbyder alle Euro 5-motorer, den første til at lancere den revolutionerende to-cylindrede 0,9 Twin Air.

Produceret siden 2007 i Polen og siden 2010 også i Toluca (Mexico), er Fiat 500 solgt i mere end 100 lande verden over, og selv markerede en tilbagevenden af Fiat mærke i USA. En global model, som i dag har overhalet niveauet 1,5 millioner registreringer. Hemmeligheder sin globale succes omfatter sikkert Fiat evne til at udvikle sig med nye fortolkninger - fra 500 Abarth (2008) til 500 GQ (2013) op til den nyeste version, den 500 "Ron Arad Edition", den nye begrænsede version, der fejrer unionen mellem Fiat model og en af de vigtigste internationale designere - men også dens evne til at udforske nyt territorium, hvilket skaber en sympatisk og tilgængelig familie af biler, der sikrer en maksimal grad af valg og brug: resultatet har været 500L (2012 ), den 500L Trekking, det 500L Living (2013) og den helt nye 500X (2014).


Fiat Panda K-Way® forhåndsvisning
Den nye Panda K-Way® debuterer i Genève, skabt ud af samarbejdet mellem Fiat og den øverste mærke af casual og moderigtigt regntæt tøj. Sammen for første gang, de to kendte mærker har meget til fælles med deres klassiske, moderne, teknologiske, funktionelle, farverige og intelligente produkter.

Priserne starter fra slutningen af april, vil den nye Panda-version kommer i Fiat showrooms i Italien i maj og progressivt på alle europæiske markeder. Skabt på grundlag af Easy-versionen, dette køretøj primært henvender sig til unge og er især appellerer til kvindelige klienter takket være den internationale appel af K-Way® brand. Dens innovative linjer samt farvevalg er uimodståelig for kunder, der er mere opmærksomme på urban stil.

Især funktionerne i udendørsbrug og interiører spille på farvetilpasning mellem symbol farver K-Way (gul, orange og blå) og den elegante titanium farve nogle af detaljerne såsom front logo bar, de langsgående stænger , spejlbeklædning og side støbning, både med K-Way® klistermærker samt hjulkapsler med hjulkapsler, der omfatter K-Way® logo.

Spejlene og hjulkapsler fås i fire farver (gul, orange, blå og titan) og kroppen fås i seks farver, blå, hvid, sort, rød, gul og orange. Panda K-Way® tilbyder 20 mulige farvekombinationer mellem farven på kroppen og de eksterne elementer (dækker og hjulkapsler).

Panda K-Way® interiør er kendetegnet ved de blå / grå tonale øko-læder sæder med K-Way® logo synlig på forsædet. Samme symbol vises også på sikkerhedsseler og på de blå flerlags PVC måtter. Traditionen med mærket kan også ses med det blå instrumentbræt og sølv ultrashine instrumentpanelet. Sidst men ikke mindst, forsæderne har to lommer på ryglænet udstyret med "VISIBAG®", den høje synlighed vest - pocket sikkerhedsanordning skabt ad hoc for Fiat med sin partner K-Way®.

Ved lanceringen vil Panda K-Way® være tilgængelig med 1,2 69 HP og 0,9 TwinAir (65 eller 85 hk) benzinmotor samt bi-fuel 0,9 TwinAir metan 80 HP og 1.2 LPG 69 HP motorer. Den 1,3 Multijet turbodiesel motor vil blive tilføjet senere til området.

Der er tre standard versioner, herunder: Blue & mig med rattet, CD / MP3 radio med 6 højttalere, ABS + BAS + EBD, forreste og bageste nakkestøtter, 4 airbags (driver, forsædepassager og vindue poser), GSI (Gear Shift Indicator ), Start & Stop-system (TwinAir og Multijet kun motorer).

Endelig vil samarbejdet mellem Fiat og K-Way® fortsætte med en specifik licens linje for tilbehør og merchandising, at offentligheden i Genève kan være den første til at se, med udstilling af nogle prototyper af disse eksklusive produkter.


Om K-Way®
K-Way® varemærke ejet af BasicNet SpA, et selskab, der også ejer Kappa®, Robe di Kappa®, Lanzera®, Jesus® Jeans, Superga®, AnziBesson® og Sabelt®, førende mærker i tøj, fodtøj og tilbehør til sport og frit tid. BasicNet driver verdensomspændende gennem et netværk af autoriserede virksomheder, der producerer eller distribuerer koncernens produkter mærker. BasicNet giver dem forskning og udvikling samt produkt industrialisering og globale markedsføring. Alle disse virksomhedens processer foregår udelukkende via internettet, hvilket gør BasicNet et "fuldt web integreret selskab". BasicNet, med hovedsæde i Torino, har været noteret på den italienske aktiemarked siden 1999