07 marts 2017

Fiat 500 - 60 års historie: Forever Young

Med næsten seks millioner biler solgt siden 1957, Fiat 500 skydes i gang fejringen af ​​60 års stor succes.
• Den nye "Forever Young" badge vil indslag i alle aktiviteter fejrer jubilæum.
• Disse vil omfatte en MMS rejse for at opdage legenden om 500 på www.500foreveryoung.fiatpress.com.
• Den første hyldest er Fiat 500 speciel serie til 60 års jubilæum, havde premiere på biludstillingen i Geneve. Ordrer åben på marts 9. Den komplette pressepakke kan downloades fra dette link.

Fiat mærke valgte Geneve Motor Show som den internationale indstilling til at lancere sine fejring af 60-årsdagen for Fiat 500, det ikon, der forbliver tro mod sig selv og alligevel altid er up to date.
Først præsenteres i Torino den 4. juli 1957 er jubilæet bliver fremhævet af en kommunikationsplan, der vil køre på nettet, radio og TV, samt en række initiativer, herunder en tur til Europas smukkeste pladser, der involverer fans og samlere af Fiat 500 modeller fra fortid og nutid. Under "Forever Young" slogan, vil projektet beskrive ikonets tidløse status, forud for mode og trends, ved hjælp af design, "500-mani", kunst og pop-art, og reklame.
Fra i dag indtil den 4. juli vil programmet undersøge bilens historie over tid. Så det er alt ombord til en spændende tur, der vil fletter produkt og historie, og kunst og livsstil: fra 1957 til i dag, Fiat 500 har påvirket mode, samfund og adfærd og blive en ægte trendsætter.

Den "Forever unge, siden 1957" reklamekampagne

Fiat 500 er meget mere end blot en bil: i 60 år er det blevet en autentisk pop-ikon, et symbol på italiensk stil, der aldrig går af mode, som gennem årene har erobret fans af smukke og originale ting.
Farvning dagligdags veje verdensplan er missionen, at 500 har opfyldt hverdag siden 1957: den ikoniske Fiat er en reel kunstværk, der supplerer det omgivende miljø.
Dette er den grundlæggende idé om reklamekampagnen, skabt af Leo Burnett agentur., Vil Kampagnen udvikles på tværs af forskellige medier, ved hjælp af forskellige sprog, som deler den særlige forbindelse mellem moderne personlighed og tresserne vintage inspiration. Det vil være præget af en dedikeret badge, der vil blive vist i alle de kommunikationsaktiviteter på alle kanaler for hele året af festlighederne på alle 500 familiens produkter. Den karakteristiske "500" bogstaver indeholder anprisningen "Forever Young", hvilket understreger personlighed og værdier den ikoniske Fiat. Langt fra at være gammeldags, den 500 er altid up to date, men forbliver tro mod sig selv blive et symbol og en autentisk legende på fire hjul. Som prikken over i'et, meddelelsen "Siden 1957" stolt bekræfter fødslen år af en bil, der fejrer sin tresindstyvende fødselsdag med al den friskhed sine mange fans er kommet til at forvente

Den web-serie, der fortæller historien om myten

I dag er www.500foreveryoung.fiatpress.com udgiver den første episode af en rejse for at udforske den Fiat-ikon, som vil indeholde fem forskellige steder i et interaktivt virtuelt museum. En ny "rum" vil gå online i starten af ​​hver måned, deler en anden tidsalder i 'de 500 liv. Besøgende vil kunne få adgang til multimedieindhold gennem objekter som afspejler ændringer i tider og samfund. Disse vil omfatte, for eksempel, en radio spille musik af perioden og en TV viser videomateriale af tiden, herunder reklamer. Et foto album kan rulles igennem for at se begivenhederne i den specifikke tid, mens skrivemaskinen giver adgang til en række dokumenter. MMS arkiv kan downloades ved hjælp af pressemateriale downloading-funktion. Den første episode af den web-serie, sat i 1957-1968, starter i Dante Giacosa kontor i Torino, hvor bilen er designet: dette spændende begyndelse sætter tempoet i en spændende fortælling. Obligationen mellem et brand, en by, mænd og kvinder, og hele verden. Det er den fysiske og mentale rum, hvor Fiat 500 historien hele begyndte. Med udgangspunkt i de originale tegninger, den embryonale idé, kan de besøgende udforske den magiske formel, der fødte dette mesterværk af italiensk design, med succes genopfundet over tres år, men med alle sine værdier i høj grad intakt.
Besøgende kan navigere rundt på webstedet ved hjælp af en mus til at få adgang til bilens tekniske tegninger, mens du er på skrivebordet er flere magasiner, herunder den første udgave af Ilustrato Fiat [Fiat Illustrated]; designerens private arkivering-kabinet tilbyder historier og anekdoter, og en model af Fiat 500, og postkort viser 500 i hele verden er også tilgængelige. Kontoret er afsluttet ved indrammede fotografier af Giovanni Agnelli og Vittorio Valletta på Mirafiori. Når du har klikket søgeordet "Fiat 500", vil de besøgende kunne downloade et dokument om denne italiensk design mesterværk. Meget passende, de forskellige objekter i det virtuelle rum er også fine eksempler på italienske kreativitet tid: Lettera 22 skrivemaskine af Nizzoli, Zanuso s Algol 11 TV og Arco Floss lampe af Castiglioni.

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg