02 juli 2018

Familiebilen Fiat Tipo rammer de danske veje med mere udstyr

Den rummelige Fiat Tipo er blevet opgraderet med nødbremse på alle versioner og endnu mere udstyr. Mellemklassebilen med det italienske ophav henvender sig især til familier, som har behov for masser af plads, og samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med hverken udstyr, design eller køreglæde. Den rummer alt det, som Fiat står for, og er samtidig en attraktiv bil for pengene.

Den danske Fiat importør kan nu præsentere et nyt modelprogram for Fiat Tipo med endnu mere udstyr end tidligere. Den første Fiat Tipo så dagens lys for 30 år siden, og allerede dengang var bilen meget rummelig, hvilket stadigvæk er et kendetegn for den nye familievenlige Tipo. Der er rigeligt med benplads på bagsædet til både børn og voksne, og der er masser af plads til sportstasker og indkøb i det store regulære bagagerum. Alt i alt er Tipo en praktisk og velkørende familiebil der billig i drift og udstråler et godt gedigent italiensk design.

Fiat har altid været garant for praktiske, sikre og velkørende biler, hvilket Fiat Tipo lever op til med det omfattende sikkerhedsudstyr og de stærke og økonomiske motorer. Sikkerhedsmæssigt har Tipo fået et nøk opad, idet alle versioner har automatisk nødbremse som standardudstyr. Lounge-versionen har tilmed adaptiv fartpilot, som automatisk tilpasser farten til den forankørende bil. Derfor kan passagerne trygt blive transporteret rundt på vejene, og det i klassisk flot italiensk stil.

Køreglæden er i højsæde, og familiebilen er harmonisk både til kørsel på bilferien sydpå eller til den travle hverdag i byen. Som den eneste bil på markedet tilbyder Fiat som standardudstyr city-servostyring, der giver et ekstra let styretøj, som er perfekt til bykørsel og parkeringsmanøvrer. Derudover kan Tipo nu leveres med en 6-trins automatisk dobbeltkoblingsgearkasse, hvilket gør bilen endnu mere letkørt.

Gennemførte versioner
Fiat Tipo kan leveres som Hatchback med fem døre eller som super rummelig Station Wagon. Begge udgaver findes i tre forskellige udstyrsniveauer. Man kan vælge imellem Pop, Easy eller Lounge samt tre motorvarianter. Valget står mellem to benzinmotorer: en 1,4 liters med 95 hk eller en 1,4 liter T-Jet Turbo med 120 hk samt en kraftig 1,6 liters MultiJet dieselmotor med 120 hk.

Dieseludgaven kan leveres med automatisk dobbeltkoblingsgearkasse, som sikrer høj komfort og giver hurtig acceleration med konstant trækkraft samt umærkelige og lynhurtige gearskift. Motoren skal desuden fremhæves for en flot totaløkonomi med et lavt brændstofforbrug, hvilket også giver en meget lav grøn ejerafgift.

God værdi for pengene
Prisen for Fiat Tipo Hatchback starter ved bare 164.990 kr. for en Tipo 1.4 Pop med 95 hk. En opgradering til Station Wagon koster 10.000 kr., uanset hvilken version man vælger. Det er knivskarpe priser, som matcher noget af det, danskerne efterspørger allermest, når de kigger på bil: værdi for pengene.

Fiat Tipo kommer med masser af udstyr selv fra første trin, Pop, hvor standardudstyret eksempelvis byder på sikkerhedspakke med nødbremse, fartpilot, aircondition samt el-sidespejle med varme. Easy-versionen byder yderligere på blandt andet klimaanlæg, parkeringssensor bag og multimediesystem med 5" touchscreen, Bluetooth og Fiats Live-Services, hvor man kan tjekke Facebook opdateringer eller høre musik via sin mobiltelefon. Topmodellen Lounge har alt i udstyr lige fra adaptiv fartpilot til Uconnect multimediesystem med stor 7" touchscreen i høj opløsning, Apple Carplay, regn- og lyssensor, bakkamera og automatisk nedblænding af bakspejlet. Easy og Lounge versionerne kan for 6.000 kr. ekstra opgraderes med attraktive Xenon forlygter.

Med de opgraderede versioner af Tipo gør Fiat op med de store prisspring imellem udstyrsniveauer og motorer, der ellers kendetegner mange biler i denne klasse. Det betyder, at en Fiat Tipo Hatchback topversion med den stærke og økonomiske 120 hestes 1,6 MultiJet dieselmotor og det komplette Lounge-udstyr kan fås for bare 219.990 kr.

Den nye Fiat Tipo modelprogram kan nu opleves hos landets Fiat forhandlere.

___________________________________________________________________________________

Fiat Tipo, modelprogram og priser

Benzin:
Fiat Tipo HB 1.4 16v 95 hk Pop 164.990 kr.
Fiat Tipo HB 1.4 16v 95 hk Easy 184.990 kr.
Fiat Tipo HB 1.4 16v 95 hk Lounge 199.990 kr.
Fiat Tipo HB 1.4 16v T-Jet 120 hk Lounge 224.990 kr.

Diesel:
Fiat Tipo HB 1.6 MultiJet 95 hk Easy 199.990 kr.
Fiat Tipo HB 1.6 MultiJet 120 hk Lounge 219.990 kr.
Fiat Tipo HB 1.6 MultiJet 120 hk Aut. Lounge 244.990 kr.
Station Wagon, merpris for alle udgaver: 10.000 kr.

Vigtigste standardudstyr:

POP
● Sikkerhedspakke med nødbremse
● Fartpilot og fartbegrænser
● Manuel aircondition
● Splitbagsæde
● Uconnect radio med 3,5" skærm og USB/AUX stik
● LCD display
● Avanceret kørecomputer
● Ratbetjening af radio
● Fjernbetjent centrallås
● El-justerbare sidespejle med varme
● "Smart fuel" system (så man undgår forkert brændstof)
● Cityservostyring
● Højdejusterbart rat og førersæde
● Seks airbags
● Dæktryksovervågning
● Udvendig temperaturmåler
● Hill Holder
● El-ruder foran
● Cargo Magic i bagagerummet (kun SW)

EASY (udover POP)
● Uconnect multimediesystem med 5" touch screen, Bluetooth og Fiat Live Services
● Klimaanlæg
● Parkeringssensor bag
● Læderrat
● Flip and Fold bagsæde
● Tågelygter for med kurvelys-funktion
● Varme i forsæder
● El-ruder bag
● Indfarvede sidespejle
● Krom dørhåndtag
● Armlæn ved førersæde
● TFT display
● LED kørelys
● 16" stålfælge
● Tagræling (kun SW)

LOUNGE (udover EASY)
● Uconnect system med 7" touchscreen i HD med Bluetooth
● Apple CarPlay
● Bakkamera
● Krompakke
● Klimaanlæg
● 12V stik i bagagerum
● Adaptiv fartpilot (dog ikke på 1.4 95 hk)
● Regnsensor
● Lyssensor
● Automatisk nedblænding af bakspejl
● 16" alufælge

___________________________________________________________________________________

Download billeder i høj opløsning her:

http://www.fiatpress.com/gallery/detail/1553


For yderligere information, kontakt venligst:

Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
Mail: steffen.holm@fcagroup.com

www.fiat.dk
www.fiatpress.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg