14 februar 2018

Byd et nyt SUV-medlem af Fiat 500 familien velkommen; Fiat 500L City Cross

Fiat 500 familien udvides med et nyt og praktisk medlem, den nye Fiat 500L City Cross. Der er tale om en ny og lidt højere SUV-udgave af familiebilen Fiat 500L, som er fuld af praktiske features i et friskt design. Kombineret med højt til loftet og en skarp pris gør det City Cross til den perfekte bil til den moderne børnefamilie.

Fiat 500L City Cross er perfekt til børnefamilierne, som vil bryde ud af hverdagsrutinerne og tage på opdagelse, hvad enten det er i storbyen eller i naturen. Den nye SUV tager plads i Fiat 500 familien som et nyt praktisk medlem, der med sit rummelige indre og et enestående udsyn over trafikken gør det til en leg at manøvrere rundt i den hektiske hverdag. Med Fiat 500L City Cross får børnefamilien en meget rummelig familiebil til en skarp pris.

City Cross lægger ikke skjul på sin personlighed. Den rummelige og praktiske kabine er pakket ind i et sportsligt off-road udseende, som understreges af de flotte sorte 17" alu-fælge, de specifikke City Cross kofangere, 22 mm ekstra frihøjde og mulighed for fire specifikke farver: Sorrento gul, Sicilla orange, Toscan grøn metallak samt Donatello bronze. Flere af farverne kan leveres i kombination med hvidt eller sort tag - detaljer der endnu mere understreger Fiat 500L City Cross' frække personlighed.

Bilens friske ydre komplementeres af et interiør, som er ungdommeligt, praktiskt og med masser af aflæggerum. Instrumentbrættet er som en fræk detalje lakeret enten sort eller hvidt. På bagsædet vil børnene elske det gode udsyn.

Fiat 500L City Cross kommer med et omfattende udstyr som standard, alt med fokus på at lette hverdagen for den travle børnefamilie. Her er blandt andet servostyring med Dualdrive City funktion, som giver en ekstra let styring ved lave hastigheder og letter parkingsmanøvrer, Uconnect radio med Bluetooth og 5" touch-skærm, aircondition, fartpilot, fleksibelt og længdejusterbart bagsæde, masser af aflæggeplads og meget mere. Motormæssigt kan Fiat 500L City Cross udstyres med den karismatiske og stærke TwinAir turbomotor med 105 hk eller en økonomisk 1.3 MultiJet turbodiesel med 95 hk, der kører op til 23,8 km/l.

Fiat 500L City Cross introduceres til 183.970 kr. med TwinAir turbomotor, mens 1.3 MJT dieselversionen fås til 198.970 kr. Begge priser er inklusive leveringsomkostninger. Den frække City Cross kan opleves hos landets Fiat forhandlere.

___________________________________________________________________________________

Download flere pressebilleder i høj opløsning her:

http://www.fiatpress.com/gallery/detail/1644

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 20 70 64 87
E-mail: steffen.holm@fcagroup.com

 

sidste nye videoer

avanceret søgning

Søg...

Fra
Til
Søg